Untitled

Ladataan Tapahtumat

« All Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Votomaraton

26.10. - 28.10.

Tänä vuonna Votomaraton kertoo tarinoita! Oletko koskaan pohtinut, millaisen tarinan lempibiisisi kertoo tai miltä kokonainen elokuva näyttäisi yhdessä valokuvassa? Pitäisikö kirjan kertoa nimensä perusteella jostain ihan muusta?

 

Votomaraton on kaikille samoajille, vaeltajille ja aikuisille tarkoitettu valokuvaustapahtuma, jonka ideana on vuorokauden aikana ottaa 24 valokuvaa ennalta määrätyistä aiheista. Eli joka tunti julkaistaan uusi aihe, josta ryhmän täytyy keksiä kuvaidea ja toteuttaa se. Valokuvat palautetaan sähköisesti ja arvovaltainen tuomaristoraatimme antaa niille pisteitä. Kilpailun päätyttyä parhaat joukkueet palkitaan.

 

Votomaratonille voi osallistua joukkueena, joka sisältää 2-5 osallistujaa. Joukkueen tulee valita keskuudestaan luotettava johtaja, mutta siitä huolimatta jokaisen osallistujan tulee itse ilmoittautua tapahtumaan tekstin lopusta löytyvän linkin avulla.

 

Tapahtuma järjestetään 27.10.-28.10. Pieksämäen seurakuntaopistolla, kävelymatkan päässä Pieksämäen rautatieasemasta. Ilmoittautuminen on avoinna lauantaina kello 8:30-9:40.

 

Votomaraton tarjoaa majoitusmahdollisuuden kaukaa saapuville pe-la yöksi 26.10.-27.10.

Majoituksen hinta on 10€ ja se sisältää aamupalan tapahtumakeskuksessa lauantaiaamuna. Perjantain iltapala on omakustanteinen. Tapahtumakeskukseen voi perjantaina saapua klo 20:00 ja 22:00 välillä. Majoitukseen tulee ilmoittautua varsinaisen tapahtumailmoittautumisen yhteydessä.

 

Tapahtuman hinta on 30€ per partiolainen ja 40€ per ei vielä -partiolainen. Osallistumismaksu laskutetaan lippukunnilta ennen tapahtumaa. Ei vielä -partiolaisia laskutetaan henkilökohtaisesti sähköpostin välityksellä.

 

Ilmoittaudu tapahtumaan TÄSTÄ viimeistään keskiviikkona 3.10.2018.

 

Tervetuloa mukaan Votomaratonille haastamaan luovuus ja selättämään yö!

 

Lisätietoa:

Tapahtumanjohtaja – Viivi Keinänen

viivi.keinanen@partio.fi – 050 4383818

 

Ota seurantaan tapahtuman Facebook-tili “Votomaraton 2018”

sekä Järvi-Suomen Partiolaisten Instagram-tili “jarvisuomenpartiolaiset” jos haluat päästä tunnelmaan jo ennen tapahtuman alkua.

Tarkemmat tiedot

Alkaa:
26.10.
Loppuu:
28.10.
Tapahtuma tagia:
, , ,

Järjestäjä

Järvi-Suomen Partiolaiset ry
Sähköposti:
jarvisuomi@partio.fi
Kotisivu:
http://www.jarvisuomi.partio.fi/

Tapahtumapaikka

Pieksämäen seurakuntaopisto
Huvilakatu 31
Pieksämäki, 76130 Suomi
+ Google Map
Kotisivu:
https://www.seurakuntaopisto.fi/tietoa-meista/pieksamaen-kampus/