Superkokous piirin luottiksille ja muille piirin toiminnasta kiinnostuneille

”Superkokousviikonloppu” on perinteisesti ollut Järvi-Suomen Partiolaisten luottisten talvinen kohtaustapahtuma. Tänä vuonna uudet piirinjohtajat Antti&Luumu ovat nostaneet Superin keskeiseksi teemaksi ajatuksen avoimesta piiristä. Tapahtumassa on piirin ryhmien kokouksia, mutta myös kaikki lippukuntien keskeiset luottikset ovat tervetulleita osallistumaan keskusteluun ja tutustumaan mitä piiri oikeasti on! Superissa järjestetään lyhyitä tietoiskuja, koulutuksia ja myös hauskaa ohjelmaa koko porukalle.

Tule siis piirin luottiksena sopimaan vuoden asioista tai lippukunnan jäsenenä haistelemaan ilmapiiriä, kuuntelemaan ja osallistumaan vaikuttamiseen!

Viikonloppu alkaa lauantaina klo 11 lounaalla ja päättyy sunnuntaina noin klo 12 lounaaseen. Tapahtuma järjestetään Siilinjärven Ruokoniemessä – noin 35km päässä Kuopion keskustasta.

Tapahtuma on ilmainen. 18.1.2017 jälkeen ilman hyväksyttävää syytä ilmoittamattomista peruutuksista peritään 20 euron maksu.

Luottisten, joilla on voimassaoleva pesti piirissä, matkakustannukset maksetaan piirin kulukorvausohjeen mukaisesti. Tarkista matkojen korvattavuus ryhmäsi puheenjohtajalta.

Ilmoittaudu Kuksassa bit.ly/superilmo.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *