Piirihallitus kokoontui lauantaina Kuopiossa

Piirihallituksen toimintatapasääntö vahvistettiin vuodelle 2017 ja piirihallituksen jäsenien perehdytysasiat listattiin. Perehdytys sisältää hallituksen asemaan ja tehtäviin liittyviä lakimääritteitä, piirin säännöt, organisaatioon ja toimintaan liittyviä sääntöjä ja toimintatapoja. Pestisopimukset allekirjoitettiin.

Piirin kevätkokous kutsutaan koolle 25.3.2017 Pieksämäelle. Päätettiin myös hallituksen kokoukset ja kesäseminaaripäivä.

Uuden piirihallituksen johto teetti Fiilarikyselyn tammikuussa 2017. Aleksi ”Luumu” Luumi esitteli alustavia tuloksia, joita käydään läpi myös Superkokouksessa 21.-22.1. piirin luottisten kanssa.

Vuoden tulokas 2017 ja luottotyyppi 2017 valitaan piirihallituksen toimesta keväisin. Heitä muistetaan kevätkokouksessa. Valintaprosessista tiedotetaan facebookissa.

Järvi-Suomen Partiolaiset ry on saanut YV-keräystuotosta noin 26 000€ piirihankkeeseen vuosille 2017-18. Hankkeella on tarkoitus löytää uusia keinoja partion osallistumisen helpottamiseksi lähinnä sisupartiolaisten keskuudessa. Piirin saama hanketuki on yli 50%:a vähemmän kuin mitä hankehakemuksessa ja suunnitelmassa on haettu. Päätettiin käynnistää valmistelu ja hankeryhmän rektytointi alueministerin ja lippukuntakoordinaattorin vetämänä.

Seuraava piirihallituksen kokous on 15.2.2017

Lisätietoja Antti Matikainen, piirinjohtaja

 

***

Terhi Takkinen
viestintä- ja markkinointikoordinaattori

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *