Viestintä

Viestintä kuuluu kaikille – tehdään piirin viestintää yhdessä!

Piirin viestintää koordinoi viestintä- ja markkinointikoordinaattori. Häntä ohjeistaa piirihallituksen päätöksillä, piirin viestintäryhmä, viestintäministerin johdolla.

Viestintäryhmä koostuu neljästä luottiksesta ja viestintä- ja markkinointikoordinaattori toimii ryhmän sihteerinä. Viestintäryhmällä on ohjauksessaan piirilehti Liplatuksen toimituskunta, johon kuuluu päätoimittajan lisäksi neljä toimittajaa. Lisäksi viestintäryhmä ohjaa piiriviestijöitä Piiri-YSPin kautta. Piiri-YSP on viestintäryhmän jäsen.

Piirissä on kymmenkunta piiriviestijää tuottamassa somesisältöä Instagramiin ja toteuttamassa erilaisia piirin projekteja. Piiriviestijöitä ohjaa Piiri-YSP.

Näillä toimijoilla pyrimme tekemään reipasta ja iloista – lippukuntia ja piirin toiminnanaloja tukevaa partioviestintää!

Liplatus logo kuva

Liplatus

Liplatus on Järvi-Suomen Partiolaiset ry:n jäsenlehti. Se ilmestyy 4 kertaa vuodessa; kaksi numeroa keväällä ja kaksi syksyllä. Liplatus lähetetään jokaiselle piirin 1-jäsenelle kotiin.

Kippo osana Liplatusta

Vuodesta 2017 lähtien koulutukset ja kurssit löytyvät lehden Kippo-osiosta, numeroista 2 ja 4. Osio on tunnistettavissa keltaisista reunuksista Liplatuksen keskiaukeamalla. 

Kippoa ei siis tehdä enää erillisenä painatuksena.

Koulutukset ja kurssit löydät myös näiden piirin nettisivujen tapahtumista ja koulutus- ja kurssiosiosta.

Vuoden 2018 alusta alkaen lehden numeroista 1 ja 3, keskiaukeamalta, löytyy Taavin puuhakulma! Monenmoista hauskaa partiopuuhaa pienemmille lukijoille – miksei isommillekin!

Liplatus sähköisesti Issuussa!

Liplatus julkaistaan sähköisesti luettavaksi Issuu:ssa hieman ennen kuin se ehtii postiluukkuusi.

Pääset lukemaan lehden ennakkoon myös tältä sivulta!

Lehdet Issuussa